Telefonhelvete

Hela texten jag nyss skrev försvann. Mycket trevligt.
Jag har aldrig haft en high-tech telefon. Bara en helt vanlig simpel telefon utan kamera och stereo. Och den har varit helt okej, den stänger av sig ibland och akkun håller int så länge, men jag ha varit för snål för att köpa en ny. Tills igår. Nån ringde och jag kände inte igen nummret, det visade sen sig att dt va min chef. Efter att vi pratat så börja fundera att jag nog borde ha hennes nummer i min telefon, så jag kollade efter, och gissa vad?! Alla mina nummror hade försvunnit! Hela telefonboken var raderad. Jag blev så förbannad så jag bestämde mig för att köpa en ny telefon. Så idag ha Ida och jag varit ti giganti och köpt en ny telefon. Nu har jag en high-tech en. Med kamera och walkmann. Sen var vi till butiken och handla mat plus hygienstuff (som shampoo och sånt) för ungefär 120euro. Gud va det e dyrt!! Men jag längtar ändå efter att få flytta till mitt egna hem så jag kan handla just den mat jag vill ha. Jag läntar helt massor.

image239
My new phone!

Oscarsgalan

En timme kvar (dessutom med de bästa nomineringarna) av Oscarsgalan och mina ögon hålls inte uppe längre. Så nu blir det sängen. Min favorit på oscarsgalan i år var nog Heidi Klum, hennes klänning also. Älskade färgen på den! Och hennes hår! Jag ska berätta imoron va jag tyckte om de andra. God morgon på er och sov gott!

Jag förbannar min lathet!

Den gör bara en extra massa jobb åt mig, vilket inte är roligt.

image237image238

Jag gillar den svarta och den ljusröda. Måst ba få en bättre kroppsform för att jag sku se bra ut i nåndera. Och sen beror det ju på vad the bride to be tycker :)

Tjena!

Jag blir närvös på pixbox, försöker ladda upp bilder men det bara stärvar.

Min helg har varit perfect. Ingen alkohol och inget festande, annars bara en helt underbar och skön helg. Jobbade fredag och blev närvös när varje (och då menar jag varje) kund som kom in kommenterade vädret. Men va kunde de veta att jag just hade hört exact samma sak för en minut sedan. Efter jobbet for jag till Emma och kollade på The Notebook, det var väl femte gången inom fem dagar jag sett den. Absolut min favorit film!

Jag kanske inte behöver nämna att det är en romantisk film.

På lördagen bar det av till Helsingfors, närmare bestämt kaptensgatan. Jag startade i tid så jag inte skulle vara där i sista minut, och när jag kom fram var jag tjugo minuter i förväg. Så nu gällde det bara att hitta en parkeringsplats. Lättare sagt än gjort, och när jag äntligen fått min bil parkerad var det endast fem minuter kvar, så jag bestämde mig att springa. När jag sprang där på havsgatan mötte jag Jaana Pelkonen och han Axl som är juontaja på finska MTV. Så om de blir årets heta par, minns då var ni först läste om dem :)
Jag var lite osäker på hur flickorna skulle vara när jag kom, jag såg ju dem senast i maj i fjol, men när jag kom upp i trappan stod Belinda där i dörr öppningen. "Du har ju ljust hår" sa hon och hoppade sen upp i min famn. Bättre mottagande kan man bara inte få. Vi hade jätteroligt med flickorna. Vi lekte kurragömma, hade gåttävling, spelade prinsess spel, lekte frissa och såg på film. Tiden gick alltför snabbt, men förhoppningsvis kommer jag att se mer av dem i höst när jag flyttar närmare dem.
image235
Världens sötaste små änglar

Idag sov jag till elva-tolv tiden och ett par timmar senare var jag nere i Ekenäs med min syrra och soffan. Vi var och bowla, det är hur kul som helst. Borde göra det oftare! Jag vann (ofcourse) men var själv lite förvånad över hur bra det gick idag. Tror jag till och med lade nytt personligt rekord, 138poäng för ett varv. Efter det har jag varit och sett på Emmas nya bebis. Hennes plasma TV.

Nu har även första veckan av min sex veckors nykterhets period avklarats, only five left! God Natt på er!

RSS 2.0