Internet

Vad gjorde man innan det fanns internet kvart över två på nätterna?
Sovde kanske.

I'm in love

image149
image150

Int är det väl så konstigt att bli förälskad i en skådespelare? Och speciellt i min ålder. Nä, men mitt kärleksliv är en öken för tillfället, så jag kollar på romantiska filmer och blir kär i karaktärerna där istället.
Imorgon skall jag ändra mitt liv och sluta tänka så mycket på män. (Vitsi vad det kommer att vara svårt). Jag skall bara först ta reda på va J egentligen menar med allting. Eller vad han menar med ingenting egentligen.

onsdag kväll hos emma

just nu hoppas ja på att emmas granne ska dö, mn om ja skriver dt hit o hon dör (elä bli mördad) så tror väl poliserna att dt e ja sm ha tagit livet av henne.. vilket ja int ha gjort *host*
vitsi ändå att dt e så dött här i finland, fö en vecka sn, precis, hade vi värsta menon på med emma i bryssel. men nä ja ringd ti affes ida o fråga om dt va nån idé o komma dit, så sa de typ nej. Va e dt fö fel me människor här?!
Nu ska ja fortsätt dricka glögg o må bra. See you later, aligator!

Update

Jaa, hemma igen. Idag först känns det någolunda okej. Jag ha vari så trött både måndag och tisdag (univelka..)
Den här veckan händer det två stora nya saker. Min introduktion till psykologi-kurs har börjat. Första inlämningsuppgiften skall vara inne i fredag, jag är nästan klar med den. Och på fredag oxå har jag min första jobbtur. Lite närvös är jag, men det skall nog gå bra. Och om jag har förstått rätt (via ryktesvägar) så kommer Dagny ner till södra finland den här helgen, om det stämmer hoppas jag verkligen att vi hinner träffas. Michaela, du är väl i Grekland den här veckan eller hur?
Nå, snart ska ja ta och skriva lite om tallinn och bryssel resorna. So long!

.

Orka?
Nej.
Måsta?
Ja.

RSS 2.0