Nyårsafton

och vad ska jag göra? Har tre alternativ.
1. Pojo
2. Hangö
3. Ekenäs
Snälla hjälp mig bestämma!

Christmas


Firade lite jul med gudsonen dagen före julafton. Han är nog ett riktit dregelmonster, och världens charmtroll!

En sväng till Michaelas mamma hann jag också med, där var även Mixu & Melle, och då var det Arthurs tur att charma.

Hemma klädde vi julgranen.

Den 24:de December was here.

Joulufiilis 3000, anyone?!

Hela tjocka släkten, med våra fina hattar. Var en mycket rolig syn.

Sen spela vi Afrikas Stjärna i väntan på julkyrkan (och tomten..)

Och så kom HAN äntligen, och mommo var genast där och flirtade till sig en kram.

Ut på promenad med föräldrarna dagen efter.

Pappa testar spikmattan han och mamma fick i julklapp. (och läser 91:an han fick av mig)

En annan presant som pappa fick.

Familjen Lönnblad och Kerstin var och hälsade på oss på juldagen, mycket trevligt!

Och igår var dregelmonstret med mamma på besök hela dagen!
Happy New Year!!

Do you belive in love at first sight?

Depends on what it looks like

Julafton

Godmorgon och God Jul på er alla! Är hemma i Pojo nu och har just avnjutit lite risgrynsgröt. Nu ligger jag i sängen och tar det lugnt. Igår var det en mycket trevlig och händelserik dag. Steg upp klockan 7 på morgonen och for ut och skottade snö i en och en halv timme. Hälsade även på min gudson och var en sväng till Michaelas mamma där vi hade träff med några kompisar. Var mycket trevligt. Kvällen slutade i Påminne med både slalom och snowboard åkning och bastu hemma.
Idag får vi gäster klockan ett, då ska jag frossa i god julmat.
GOD JUL!

God Jul


I laugh my pants! Big time!

Presentkort

Hej alla Helsingfors bor! Någon som vill gå gratis till ett gym i en månad? Jag fick idag på posten ett presentkort från mitt gym (bluefitness) som jag kan ge åt någon av mina vänner. Då får man i en månads tid gratis gå på olika dragna timmar och använda deras gym hur mycket man vill. Bluefitness har gym i Myllypuro, Böle och Sörnäs här i stan och man får gå till alla om man vill. Är någon intresserad? Jag sku vara jätteglad om jag sku få lite sällskap till gymmet och kanske jag äntligen då sku gå på nån timme! Det här sku då handla om januari månad, för presentkortet går ut den sista januari och senast en 6.1 måste man gå och "förvandla" presentkortet till ett gymkort. Så det är inte så länge kvar. HOPPAS någon är intresserad!

United Kingdom part 2


Några pubar i windsor; The king and castle & The Firestation

På fredagen hyrde jag och Ida en bil och åkte bland annat till Maidenhead. Vi shoppade i mega stora varuhus och i shoppingcentrum. Idas före detta au-pair familj bor i Marlow så vi åkte dit och hälsade på dem också. Sen fick även jag köra lite, vilket var mycket trevlig och inte alls svårt. Ända som var lite svårt var att komma ihåg vem man sku väja för, så jag väjde för alla.


Vår fina hyrbil.

Kolla, kolla, vänstertrafik!

Ett hus med väldigt mycket julpynt i Marlow. Det spela även julsånger och blinkade.

På lördagen hände det saker. Jag och Ida tog en tur i Windsor efter att vi fört bilen och shoppade lite mera. Vi kollade även lite närmare på slottet och käkade lunch på en pub, då började vi även med dagens första drink. På kvällen spelade Mia, Ida och jag monopol och förfestade allt på samma gång. Vid något skede hörde vi att grannen hade fest så vi fixade oss färdiga och gick ner och frågade efter taxi numret. Och snart var vi med på festen. Helt superkiva! Grannen lämnade sen festen och kom med oss till Smokey's. Där var det crazy! Jag kan bara once again konstatera att jag älskar England och älskar att gå ut i England!


Svanarna i Windsor.

Centrum av Windsor tidigt på morgonen.

På fest hos grannen (han som sitter i bakgrunden).

My crazy sister och hennes roommate Mia.

England var helt härligt, det som kanske sku ha gjort resan lite lite bättre är om jag sku ha haft en resekumpan med mig. Då sku vi ha kunant gå ut på till olika pubbar varje kväll, nu gick det ju inte riktigt eftersom Ida hade skola och Mia jobb. Och nu längtar jag redan tillbaka.


Soffan som jag sovde i nio nätter i rad.

Beautiful view från flygplanet!

Yes



  • Because there's a Starbucks on every block.
  • Because all we have to do is walk down the street in order to be propositioned for sex.
  • Because there's always a free drink available somewhere.
  • Because you can buy anything, even a stolen baby.
  • Because mani/pedis are affordable.
  • Because only black is the new black.
  • Because Paris Hilton moved to Los Angeles.
  • Because it's easy to stalk famous people.
  • Because even if you can only play "Wish You Were Here" on the guitar, you can make a few bucks at a subway station.
  • Because you can walk down the street and fart and nobody will notice.
  • Because there's such a thing as $300 sushi.
  • Because there's always someone naked in Times Square.
  • Because everyone drinks at brunch.
  • Because it's perfectly acceptable to give the finger to anyone at any time.
  • Because we're going there soon.

Källa

Ida och Lina,

om ni vill ha något annat än sterinljus av mig i julklapp, så meddela mig då vad ni önskar er. Mitt huvud är tomt på ideer. Alla andra som läser den här bloggen, har ni några bra julklapps tips?

Yesterday all my troubles seemed so far away..!

Igår blev det lite julfiras, som typ alla gör den här tiden på året. Först var vi hemma hos Lina och åt gott och drack glögg (ofcourse). När vi äntligen for ut var klockan redan långt över 12. Först invigde vi en ny bar, Belge, som jag tyckte var riktit mysig och trevlig, sen slutade ju natten som vanligt på Mollys. Hemma var jag någongång efter 5 inatt. Och nu skall jag på jobb om en timme, not nice at all.
Ps. Om jag har tur så blir jag kanske snart en stolt ägare av en E71:a!

Mera blogg tips

Hittade denna blogg nyss: http://rheborg.blogspot.com/
Och på bloggen hittade jag detta youtube-klipp som är ett av de bästa som jag sett på länge:

What?!

Idag har jag köpt ett par nya running shoes. Nu ska det börja tränas till Helsinki City Run! Vill ni att jag ska ta foton på vad jag har köpt i London och visa er här på bloggen?

Topp 5 bloggar jag alltid läser:
  1. Style by Kling
  2. Becoming a real grown-up
  3. lindqvistes
  4. The Daily Line
  5. KENZA


Kaffe i dag

Idag har jag varit på kaffe och sen var jag igen på kaffe. Först träffade jag M&M och lilla Athur, åt en god sallad och drack kaffe. Sen träffade jag EJ och åt en muffins och drack kaffe. Nu sitter jag i min säng o pratar med EK. Jag borde gå och sova, ska på något luciaprogram imoron med skolan som jag inte alls sku orka med. Imorgon ska jag gå med mina nya heels igen, hoppas jag inte faller handlöst och skrapar upp andra knät.

United Kingdom part 1

Here it comes, my Englands resa. Det var härligt allt som oftast, med några få undantag när jag var trött och grinig. Jag längtar redan nu tillbaka. England ett helt härligt land, och jag kände mig ganska snabbt hemma där. Människorna är så mycket gladare och öppnare, shoppingen är hundra gånger bättre och det finns pubbar över allt och människor dricker typ dygnet runt.  Okej, nå nu till vad som hände på min resa.

Vi var med Ida in till London centrum på måndagen, vi gick till Madame Tussauds.

 


I'm one of the bad guys now..!

Welcome to Hollywood!

Me and my boyfriend<3

Och så fick jag krama min flickidol Robbie.

Julbelysningen på Oxford Street var wow.


Vi gick även lite på Oxford Street i olika butiker, men eftersom det var andra dagen jag var i England kände jag mig ganska snål och det ända jag köpte då var julkort.  Tiden bara flög iväg så vi hann inte göra så mycket annat. På kvällen när vi kom tillbaka till Windsor blev det utgång. Det var även Emilias (en aupair flicka som bodde några dagar hos Ida och Mia innan hon åkte hem till Sverige) sista dag så vi festade ganska ordentligt.

 

Roommates - Ida & Mia

Emelie och jag


Och roligt var det, även fast kvällen slutade med lite gråt och skrik och en massa ljud. Jag bekantade mig även med den längsta mannen i hela engelska armén den kvällen, han var verkligen lång! och mycket trevlig.

 

De följande dagarna hängde vi hemma, shoppade och jag var ut på länk och utforskade Windsor, som by the way är en mysig lite stad med många butiker och fin natur. Dessutom bor drottningen där, så det finns ett jättestort slott och två baracker i Windsor.

 

Ut på länk i fint väder, dit långt borta ser man slottet i Windsor

The castle


Ida och jag var ut en kväll till en pub på en, och jag hade mina nya skor med high heels på. Det borde jag inte ha haft, för på vägen hem snubblade jag och skrapade upp mitt ena knä ordentligt och andra fick ett STORT blåmärke. Så jag har varit en halvinvalid och inte kunnat gå ordentligt.

 

Fortsättning följer..


I'm back and alive!

Och lite deprimerad, sku gärna vara på semester ännu. Men skönt ska de få bli att sova i egen säng inatt efter att ha sovit nio nätter i en soffa. Resan kan beskrivas med ett ord: CRAYZ! Ska berätta mer detaljer och visa foton senare när jag har fått samla mina krafter en aning.

RSS 2.0