Padvastock

var en succé! Grymt roligt had vi och imoron kommer en uppdatering!

Ge mig ett P, P!

Snart bär det av till Padva, jag är så otroligt glad och innoissa! Jag har ingen aning om vem och hur många som kommer att komma, eller hurdant väder det kommer att vara, men roligt som fan ska det bli! Så, alla som har vägarna förbi Padva, kom en sväng förbi Padvastock! Over and out.

Coldplay, Stockholms stadion, 22.8.2009



De fyra första filmerna har jag själv filmat, och den sista hittade jag på youtube. I den sista ser man lite av fyrverkerishowen som de hade i slutet av konserten, helt otroligt mäktigt var det när man stod där!

Back in school

Ja, nu har man överlevt två dagar i skolan. Det har faktiskt varit riktigt trevligt, förrutom då att vi har fått lite fel information och en av våra lärare är världens hagga.
Igår var jag även på lite spontanfestas, det var näligen Kick-off party på Amarillo. Jag sku bara dricka en par, men så slutade de ju inte. Men något överdrivet full blev jag inte. Var bara allmänt slö och trött idag i skolan.
What else? Imoron beger vi oss då till Padvamaa för ett veckoslut fyllt med nice stuff! Det ska bli great det här, har planerat en massa (mestadels chillas och umgänge, men även riktigt program) och håller nu på att finslipa planerna :)
Vi hörs senare!

Loppisfynden mina


En handväska för 1,80

En scarf med tigrar/lejon på för 1euro

Guinness dricka underlag för 50cent
Very nice indeed!

Shopping in Stockholm

Detta är vad jag köpte i grannlandets huvudstad:


En gästbok och ett anteckningsblock från Lagerhaus

Ett nytt spel, perfect for spelkvällar!

Solglasögon från Stadium

Topp från TopShop, på rea

Leggings från JC, på rea

Klänning/lång topp från JC, på rea

Klänning från H&M

Huppari (vad heter det egentligen på riktig svenska?) från BikBok

Vit kragskojrt från Monki

Och sist men inte minst, en ny Coldplay skjorta!
(tryck på lilla bilden för att se baksidan)

Tillbaka till verkligheten

Hej på er!
Så, nu är jag tillbaka i min lilla men mysiga lägenhet. Jag trivs verkligen bra här, men har just nu en himla stor lust att lite möblera om, får se vad det blir av det.
Stockholms resan var rolig, även fast jag var smått irriterad ibland, och jag kan inte helt säga att varför jag var det. Måst analysera mitt beteende, kanske jag kommer fram till något då. Vi shoppa, var till Gröna Lund och såg Coldplay, helt som planerat. Jag skall visa mina fina fynd till er snart.
Idag har jag haft en trevlig dag med Michaela, vi har varit på loppisrunda här i Berghäll (var jag tror att jag bor) och i Vallgård. Fyndade lite, ska ta och visa åt er det med.
Imorgon börjar skolan och det skall bli helt kul att få en rutin tillbaka (och börja gå på gymmet igen, dom har haft sommarstängt tror jag bestämt.. eller så är det bara jag som har haft sommarstäng) och att få vara lite mer social igen.
Och tack alla för gratulationerna på min födelsedag!

Lee Lindqvist

coming to you, live from Pojo !
Ja, så idag bär det då av till Stockholm. Jag borde ha allting med mig som jag behöver, och är nästan helt klar annars också, så nu väntar jag bara på att klockan skall bli lite mer så vi kan ge oss iväg. Bästa med idag är att vi ska äta på stående bord, och imorgon blir det shopping för hela slanten. På fredgen skall vi fira min födelsedag på Gröna Lund och på lördagen händer det som jag nu har gått och längtat efter i över ett halvt år. Ni vet vad jag menar. Coldplay. Åh, livet kan inte bli bättre just nu.
So long, ha det bra!

Kallt

Sen när har det blivit så kallt att man inte kan ha fönstret uppe på natten mera? Jag fryser!
Nu borde jag ta och hänga upp kläderna som ligger i tvättmaskinen och sen fara och sova. Imoron ska jag träffa Michaela i centrum och höra hur hon och bebisen mår.
Tandläkaren idag gick bra, och utan bedövning dessutom. Nu borde det bara vara 2 gånger kvar, och sen skall mina tänder vara felfria igen.
En vits till er:
Vad sa den ena bakterien till den andra?
Det var roligt så länge det varade!

Hahahaha!

Spel & Shot kväll hos mig

För lite mer en vecka sen så ordnade jag en spel & shot kväll hos mig. Det var väldgt lyckat tycker jag, vi drack goda shottar (min favorit var Mudslide, och typ det ända vi drack) och spela spel som Alias och Vänner & fiender. Vi for sen in till stan och surprise, surprise till Mollys och kvällen avslutades hemma hos Lina, sjungandes i sängen medan Emma sov. Helt huippu. Lite bilder varsågoda:


Första shottarna, ena lyckades jag med- andra inte.

Vi spelade även Skip-Bo och käkade pizza

Michaela är nostalgisk och ser på gamla foton

Sen dök Lina upp

Vi spelade Alias..

Den här gången lyckades jag med båda shottarna

Och så var vi i Mollys igen

Svängit irländskt band (som spela Coldplay!!)

Lina hittade ett fint gömställe

Och ett till på hennes bakgård !

God kväll mina vänner!

Ja, så hitta jag äntligen hit igen då. Idag har jag gjort min sista arbetstur för denna sommar, och jag känner redan hur min energi har kommit tillbaka, herregud, klockan är ju över tolv på natten och jag är fortfarande vaken!
Imoron skall jag till Pojo och gå till tandläkaren (inte roligt..) och sen tror jag nästan att jag kommer att komma tillbaka till stan eftersom jag inte har ens börjat packa ännu, och så borde jag städa kämppän också, det är mycket roligare att komma hem om ens hem är städat.
Imoron hoppas jag även på att jag får mtt lönespecifikationsbrev från Folkhälsan och så borde jag ringa till mitt gym och fråga varför de gör som de gör.
I onsdag blir det avfärd mot Sweden och på lördagen skall jag äntligen få se COLDPLAY igen!!

RSS 2.0