Lite bilder (från mammas 50-års fest)


Gästerna börjar anlända..

Skumpa, skumpa, skumpa, och mer skumpa!

Flesta av gästerna har anlänt. (btw, här kommer Padvastock campingen att vara)

Min syster och hennes kompisar som var där och hjälpte till

Festen kan börja!

Så sjöngs det lite för födelsedagsbarnet..

..och Lina och hennes kompis uppträdde med fem sånger.

När bandet började spela blev det hålligång!

Jag delar ut dricka med skottkärran.

Letkajenkka-time!

Bandet heter Sugar Daddys och kommer från Karis, Fiilis band!

Dagen efter nere vid bryggan

Födelsedagsbarnet njuter!

Och jag mår dagen efter..


Torsdag, 30.6.2009

Jag tänkte bara meddela att jag nog fortfarande lever. Har inte bara haft tid/lust/kreativitet för att skriva något i min blogg. Ska fösöka skärpa mig. Idag har jag kvällsskift, imoron har jag moron och sen sticker jag till västra nyland. Pojo -> Padva -> Hangö (PokerRun på lördagen) -> Pojo (Linas konfirmation på söndagen). Så nästa vecka får ni kanske lite mer uppdateringar. Morjens!

Vart ska jag åka som utbytesstudent?

Jag insåg förra veckan när jag pratade med en klasskompis att det är ganska snart man måste bestämma sig om man vill åka som utbytesstudent någonstans, vilket jag absolut vill! Om allt går som planerat och om jag bara får åka iväg (så här står det på Arcadas hemsida: "Studieframgången är ett viktigt kriterium i urvalsprocessen tillsammans med språkkunskaper och motivation."  Ska satsa ännu mer på studierna i höst och speciellt engelska kursen, motivation har jag!) så hoppas jag att jag nästa höst kommer att börja studera någonstans utomlands. Vilket betyder att jag nu under denna höst borde börja bestämma mig för vart jag vill åka, i februari nästa år skall ansökningarna senast vara inne. Det finns egentligen bara två alternativ som jag kan tänka mig; London eller Minneapolis. Det sku vara jättekiva om ni sku hjälpa mig att bestämma vart jag skall söka! Vart sku ni fara och varför?

Lite bilder (från midsommmarhelgen)


Ut och åka båt på midsommarfredagen

Jag på sommartorget

Resning av midsommarstången

Pappa och mamma

Syster Lina

The boat

Yatzy spelning med syster


Vichy

Jag har haft min dator tillbaka nu i nästan en vecka, men ingenting har förändrats. Jag borde själv återinstallera Windows, men det har jag ju inte orka göra ännu. Det är så synd att jag inte är rik eller nåt, då sku jag köpa en Apple dator åt mig, för en sån sku jag verkligen vilja ha. Och nu har även min telefon sagt upp sig, jag hör bara vad den andra säger om jag lägger min telefon på speaker. I want (and need) money!

Jag lever

Nästan iallafall. Men annat kan man säg om min dator! Jag tror jag går och dränker mig.

RSS 2.0