Jag har inte packat ännu!

Jaa, skall starta ungefär ett tiden imorgon och jag har inte ens börjat packa. Har dock skrivit en lista på vad jag skall ha med, listor är ju lixom min grej.
Detta har hänt de senaste veckorna:
  • Min nya bil startar inte längre
  • Jag fick reda på (med 100 procents säkerhet) att jag inte kommer att börja studera vid soc&kom i höst

  • Jag kommer att köra med en söndrig bil imorgon till flygfältet, för Ida har krockat.
  • Jag har fått en beundrare, möjligtvis en stalker
  • En av mina bästa kompisar har äntligen fått ordning och reda på sitt kärleksliv :)

  • Jag har fått ett nytt rum
Jag hinner inte berätta mer för tillfället. Jag måst packa. O se på ishockey. Som starta sent. Vi ska vinna US and A



6-3 till Canada

Så sluta matchen igår. Första förlusten för lejonen under detta VM.
Nu ska jag och fota båtar. Sen till frissan och efter det flytta färdigt.
I torsdag åker jag till Bryssel, det ska bli helt super.

4-1 till Canada

2 perioder har spelats, Canada har gjort två mål i båda, Finland ett i första. Jag borde hålla hoppet uppe, men det är svårt. Nå, om Canada vinner får jag pengar, något positivt finns det also med det.

What has happend lately?

Jag har varit barnvakt åt Sara och Belinda. Vi for på glass och sedan gick vi in i Brunnsparken och lekte lite. De är nog säkert de snällaste barnen på hela jorden. Jag behöver aldrig oroa mig när vi är på nåt allmänt ställe att de skall försvinna eller springa bort för de vill alltid vara nära mig så att jag kan se dem. Men det betyder inte att jag släpper dem ur mitt sikte, nej nej, jag sitter och vaktar dem som en hök för det skulle bara vara helt förfärligt hemskt om jag skulle "tappa bort" någon av dem. Jag tycker alltid att det är så roligt att vara barnvakt åt dem, det känns int som om jag sku jobba när jag är med dem och därför känns det lite dumt att sen få pengar för det.

image269



Förra helgen var jag ledig, det kändes lite konstigt eftersom jag ju jobbade varje helg i april. Så vi (jag och Michaela) bestämde oss för att åka ner till hangö och hälsa på Dagny. Först var vi via mommo som alltid är lika trevlig (or not) och sen for vi på picknick med Daggy som var desto trevligare. Vi prata om våra första fyllor och skvallra om vad som senast har hänt/kommer att hända i våra liv.
Senare på dagen for vi tillbaka in till stan och bestämde oss för att gå ut och äta till Piraten (eller nånstans, minns int). Och god mat var det, mums. Betjäningen var kanske inte topp kvalité, men oss störde det nog inte så myket, tror jag. Jag älskar att äta ute, och dricka vin till maten medan man snackar skit med helt härliga människor. När vi ätit färdigt och betalat gick vi till glasskiosken på efterrätt. Ahlfors kom sen och sökte oss och vi funderade på att fara och festa med Jonas och Anton. Det blev dock int så, Michaela åkte hem med tåg och jag och Dagny gick till Park (ett kafé/bar) och satt ute och disskuterade studier bland annat. Det var ett smart val, vi fick prata riktit ordentligt och det var ingen stress med att bli full eller någonting. Hela dagen var helt jätteskön och trevlig, mera sånt!

image270

image271

RSS 2.0