I love icehockey!


Härligt pojkar, H Ä R L I G T !
Och att vi har bästa ishockeylaget i HELA europa är något man stolt kan skryta med!

Shoe problem


+
Snygga
Relativt billiga
Höga klackar (snyggt)
-
Höga klackar (jag blir ännu längre)
Balanssvårigheter
Dåligt för fötterna?

Ska jag köpa dem eller inte?

Icehockey!

"På alla finska chatspalter är folk hysteriska av glädje - inte över Finlands kvalificering utan över Tre Kronors nederlag!!!"
Så står det på HBLs hemsida, och ack så rätt. Jag älskar ishockey. Älskar, älskar, älskar!
Niklas Hagman är min gud!


Jag kan inte behärska min glädje idag, det är en perfekt dag!
"Sverige förlorade nog med avsikt för att dom int sku spela mot Kanada.. men det var kanske inte helt genomtänkt!"

Adios!

Nu åker jag till Pojo med far, ska mysa med mamma ikväll o tvinga mina föräldrar att spela när och fjärran med mig. Och de måst de eftersom de tycker så synd om mig när jag är lite sjuk. Imoron bitti blir det ishockey för hela slanten med syster! SWEDEN, you are going down! Tillbaka i Helsingfors är jag förhoppningsvis redan imorgon kväll.

Das Post

Idag fick jag en spikmatta på posten. Nu gäller det bara att städa undan alla saker som ligger på golvet så jag kan börja använda den.
Jag tror jag borde ändra mitt synsätt på städande:

Last weekend

Eftersom det snart är veckoslut igen tänkte jag berätta och visa lite bilder från vad jag grejade med förra veckoslutet.


Har sjungit SingStar för första gången i mitt liv.

Besökt Serendipity.

Badat bastu och luggit i en jacuzzi.

Åkt snowboard i Påminne.

Fått ett jättefint vändagskort!

Sjungit lite mera SingStar.

Och besökt After Eight!
Och mer förståss, men dessa kan väl räknas som höjdpunkterna:)

Jag hade uppfattat fel

Vikariatet skulle visserligen börja nu i april, men min lärare hade tänkt att jag skulle fundera på om jag vill åka dit på pratik nästa vår. Skönt egentligen att det var på det viset, så behöver jag inte fundera på vad jag ska göra denna vår. Men definitivt nåt att tänka på till nästa år!
Idag har jag varit på båtmässan och efter det vaktat mina söta flickor.
Ida hade skickat en bild på Stretch åt mig, mannen jag lärde känna när jag var i England. Han är som sagt ganska lång.

Vancouver, Canada

Vår lärare som är programledare för vår utbildning (och som vet att jag sku vila åka på utbyte till USA) har skickat idag ett mail till mig och frågat om jag sku vara intresserad av att fara och jobba till Vancouver fr.o.m första april det här året. Det sku endast vara ett tre månaders vikariat på ett åldringshem för Canadian finns, men två av dessa månader har vi skola och dessutom praktik. Nu har jag fått beslutsångest x1000, what to do?!

Powernap + me = no good

Jag har haft en helt härligt rolig helg! Men igår när jag återvände till Helsingfors och skulle sova nån timme resulterade det i att jag sov i två timmar, var vaken i ungefär 15 minuter och somnade om och sovde tills idag. Så igår har jag absolut inte fått något gjort!
What else? Imorgon är det fastlagstisdan och jag ska igen lägga på min halare och mingla i studielivet. Jag har endast skola två dagar den här veckan, men jobbar tre dagar så inte har jag så mycket överloppstid.
Förra veckan festade jag tre gånger, tränade sex gånger, åkte snowboard, var i skolan fyra dagar, jobbade två gånger och skrev en tent. Nu ska jag klä på mig och fara till gymmet.
Tre minuten. Hahaha.

Spinning

En kort lägesuppdatering. Jag har fullt upp och jag älskar det. Mitt liv känns ganska så perfekt just nu.
Jag har bestämt mig vad jag ska göra i sommar också! Och lösningen var perfekt. Skall jobba med mitt Forever företag, säga upp min lägenhet här i Helsingfor och bosätta mig i Padva hela sommaren. Mera perfekt än det kan det inte bli!
En rolig grej som hände idag:
Haha. Jag har börjat med att jag endast får ta hissen om den är på första våningen när jag kommer in, och idag så kom det en man tillika med mig in och jag började gå mot trapporna. Men så märkte jag att hissen var nere så jag slank hastigt in i hissen efter mannen. Han måste ha trott att jag bodde på 3dje våningen eller nåt, för när jag tryckte in 6:ans knapp såg han på mig förvånat och frågade om jag hade tänkt gå upp HELA vägen till sjätte våningen om hissen inte skulle ha varit nere. Jo svara jag och han skaka på huvudet o sa att han förstår att man går upp för trapporna om man bor på andra våningen, men sjätte kunde han inte fatta. Då kände jag mig duktig.
Nu ska jag gå och sova för ska på spinning klockan 7 imoron bitti! See you there Mixu!

RSS 2.0