Saturday

Jag har ledigt veckoslut det här veckoslutet. Jag tror jag hade ett ledigt veckoslut senast i februari. Det låter ganska hemskt, mn jag tycker egentligen om att jobba på veckoslutena. Mera lön och ingen krapula. Men visst kan det harma emellan. Som veckoslutet 12-13 april. Då skall Lina ha stor födelsedagsfest i Helsingfors och jag måst vara på jobb på söndan klockan tio. Men jag ska försöka byta bort den turen. Så jag kommer troligtvis att infinna mig i huvudstaden från den 10nde till 13nde april. Vad skall jag ge Lina i födelsedags presant? Några förslag?
Ikväll skall jag vara aspackad :) Jag vet egentligen int om jag vill fara ut eller inte, men jag kommer ändå att fara. Har int varit i affes sen januari. Egentligen skulle jag vila vara hemma för vi får gäster hit (mamma fyller 30år..) och det är alltid roligt med besök, men sen vill jag bli full före vi far ut så jag har bestämt mig för att fara till Emma istället och förfesta.
Jag gav en godispåse åt mamma i födelsedagspresant, och ett kuvert.
image240
Detta fanns inne i kuvertet.
Nu skall jag gå i duchen och sen blir det party, party! Ha en underbar helg!

Min Resebok

Ni vet säkert alla att jag älskar att laga och skriva olika böcker.
Just nu håller jag på med min kokbok, min vanlig dagbok, och den nyaste tillkommlingen: min resebok. Egentligen är den inte så ny, jag hade den med till Bryssel i november när jag var dit med Emma och då skrev vi så gott som varje dag i den vad vi gjorde och vad vi planerade att göra. Lite av allting. Men nu kom jag på en ny idé. Jag har börjat laga min egen reseguidebok. Jei. Just nu håller jag på med London, söker i alla mina hundratals tidningar efter artiklar om london och så klipper och limmar jag in det som är intressant. Jag måst ju på något sätt fylla min längtan efter att få resa.

Uppdatering

What to do?

I nära framtiden: Skall jag eller skall jag inte fara på påsksitz till Åbo på onsdagen?
I lite längre närframtiden (april): Kommer jag att få någon att komma med mig på äkkilähtö? På riktit då also.
I lite, lite längre närframtiden (maj): För hur lång tid skall jag fara till Bryssel?

Snart är min psykologi kurs över. Det kommer att kännas konstit när den är över. Och snart är också min jobbputki över. Inte sex dagar jobb i veckan mera. Skönt. Idas kompis från Sweden är här också, så vi har fullt hus. Jag vill flyttaaaa!!


RSS 2.0