Trött på jobbet

Ja e sjuk, men int tillräckligt sjuk, så jag måst fa på jobb.

What is love?

"Love is passion, admiration and respect. If you have two, you have enoguh. If you have three, you don't need to die before you go to heaven"

Mycket bra sagt tycker jag. Nu ska jag tutta! God natt på er!

Glad Midsommar!

Jag jobbar hela midsommar helgen, så för min del blir det inte så mycket firas. Ikväll ligger jag i soffan, dricker vittvin och läser min bok Johnny be good som är helt otroligt bra. Imorgonkväll far jag väl till Amandas o spelar lite Wii, men det blir tidigt i säng för oss båda två för vi har morgonskift på lördan. Efter att jag jobbat på lördan har jag planerat att åka ner till Hangö och träffa Michaela ännu en sista gång innan hon åker till Costa Rica.
Jag och Jonas har kommit på en bra idé. Eller egentligen va det Jonas idé. Om jag int rör en tobak med min mun innan vi åker till Stockholm på Coldplay konsert i september lovade han betala min biljett. Jag har igen lovat att betala Jonas resa dit och tillbaka ifall han också kan hålla sig borta från tobaken tills dess. En ganska bra deal tycker jag. Hoppas jag klarar av det!
Hej! Ni minns säkert min stalker som jag nämnde här tidigare. Also det var en typ som skicka viesti till mig fö kanske en månad sen efter att han varit och tankat till shell och fattat tycke för mig (han had fått mitt nummer av en kollega). Jag lista nu ganska snabbt ut vem han va, och jag var inte direkt intresserad, så jag låssades som om jag inte viste vem han var. Idag var jag med pappas bil på service, och medan jag satt där inne och väntade på att den skulle bli klar, så gissa int vem som kommer o pratar med mig då om int han! Tur så blev han int där så länge, men senare på kvällen skickade han och frågade vad jag tyckte om honom. Jag ville ju int va elak och såra hans känslor så jag svarade bara att det säkert int e nå fel på han, men att jag int vill ha ett förhållande just nu. Vilket int alls stämmer. Hehe.
Men nu ska jag på riktigt gå och sova, god natt!
Hoppas ja kommer in till Arcada!

Vitsi det va länge sen

En månad sen jag senast skrev. Ganska myky ha hänt sen dess. Har varit på klassträff, födelsedagsfest, konsert och sist, men absolut inte minst, så ha ja ju varit ti Provinssi. jag ha sluta med dumma saker och förhoppningsvis fått jonas och sluta med det oxå, när vi har varit utan i ett år ska vi åka på resa. Jag vill fa på en roadtrip. Nån annan som hänger med? Men då måst man vara nikotin fri.
Jag ska snart skriva mer o berätta om allt som ha hänt.
Hej!

RSS 2.0