Glad midsommar!

Jag har fått 800€ i stipendium! I will survive this summer after all! Wohoo! Trevlig midsommar presant, eller hur?
Nu åker jag till stan och kommer tillbaka till helgen, då är det Melles fest och Bromarfnatten, toppen!!

Årets fest

Idag är det bara en månad kvar till 75års festen, fan vad det ska bli roligt! Vi måste på allvar börja planera snart, men det ska bara bli roligt. Idag är min sista dag som barnvakt, sen har jag inget jobb inplanerat på hela resten av sommaren, ser så framemot att få vara i Padva och åka båt, simma, fiska och träna tidigt på morgnarna långt borta från asfalterade vägar! Trevlig midsommar på er alla! E svara på meddelandet (tack, tack) så nu vet jag hur min midsommar kommer att se ut.

Midsommaren

Jag tycker nu att E borde svara på mitt meddelande så jag kan planera min midsommar!

Testrunning

Det blev en misslyckad en.
Försökte ladda upp bilder från min dator på bloggen, men det fungerar inte.
Tråkigt med bara text och inga bilder.
Jag längtar så tills imoron, då bär det av till Padva med hela familjen!
Mum och Lina kommer till Åbo imorgonbitti efter sin interrail resa till England, och Ida söker jag från flyget efter "jobbet".
Idag har jag varit i Brunssan (som S & B kallar parken) och skämt ut flickorna, när jag är med dem så beter jag mig alltid lite fjantigt (för annars har jag ju helt normalt beteende).
S skrev en dikt åt mig idag:

Lustig och lugn
En rolig typ
Ett Sudoku PROFFS

Fint eller hur?

There were once

...a girl who liked to look at beautiful men early in the morning. ...a girl who åkte spåra early in the morning and saw a lot of beautiful men. ...a girl who couldn't think of a better way to start her morning than sitting in the spåra staring at a lot of beautiful men.

Hälsningar från

Högholmen!

I love HKL

Har HKL alltid haft gratis WLAN i sina spårvagnar? Jag upptäckte det iaf först igår och nu vill jag åka spåra hela tiden eftersom mitt nät hemma suger. Nåja, nog klagat. Idag ska vi till högholmen och se på exotiska djur, hoppas där finns fina lejon! Ja, annars, jeeeee att det snart är midsommar! Midsommar = båt!!

Hälsningar från

Borgbacken!

Verkligen

Det har visst blivit en rejäl bloggpaus här! Jag har varit så otroligt nervös på mitt "nya" internet att jag inte ens har orkat försöka få den här sidan att fungera. Nu sitter jag i spåra och surfar på HKLs gratis WLAN, ska vara barnvakt och är redan försenad, måst byta väckningssignal på telefonen! Men sen sist har inte så mycket förändrats, jag har varit till Sverige en sväng, sett efter ungar och gjort andra roliga saker. Nu tycker jag att spåra kunde köra lite snabbare, jag hann ju inte äta morgonmål och är hungrig!

Sommar söndag

Hello! Länge sen sist! Jag är hemma i Pojo, men ska ta mig om drygt en timme tillbaka till stan. Jobbar ikväll ser ni. Kan ju berätta vad jag har hållit på med. På torsdagen kom jag till Västra Nyland och åkte genast ner till Padva. Jen och E var med och vi chillade och levde livet. På fredagen kom gudsonen och hans mamma ner oxå och vi fortsatte att njuta. Igår kom jag hem och mor, far och jag åkte på min kusins studentskiva. På kvällen utklassade jag båda föräldrarna i när och fjärran och idag morse var mamma och jag ut på en skön, kort länk, så sånt..

Sommarlov

Jag inledde mitt sommarlov på fredagen efter klockan fyra, men idag sitter jag här, 10 över sex och är redo att åka på jobb. Vad gör man inte för lite pengar?
Jag har annars skaffat en wekkula åt mig så att jag kan ta med mig internet vart än jag åker i sommar (inom Finlands gränser det vill säga) men efter att jag har varit van med att ha ett snabbt och bra fungerande internet här hemma så blir jag lätt störd på det här nya, och så stänger jag bara av allt och löser sudoku istället.
Igår var jag på utflykt med min förra praktikplats. Och oj vilket fiasko! Det var kaos i stan så min spåra var tio minuter för sen och sen måddes vi mitt i allt byta spåra vilket ledde till att jag missade båten resten av gänget tog. Så jag fick vänta på att nästa båt gick. Vilket den gjorde efter en timme.
E har skrivit på sin blogg vad vi gjorde igår, och jag kommer inte längre ihåg vad jag gjorde på måndagen.

RSS 2.0