Party music!



Konstigt hur vissa låtar kan få mig på festan humör, hur j*vla trött jag än är. Nu drar det och rycker i mig, jag vill fara ut ikväll igen ju! Crazy. Men kanske jag bara måst stanna hemma och lyssna vidare på party musiken som flödar in från alla håll o kanter. Hallååå, det är sommar och lördag, alla förutom jag festar i mitt hus idag! (PLEASE, someone, join me!!)



Det är nog säkert bara jag, och bara idag, men visst är det något med Pitbull?!



Och den här låten, jag vet den är gammal, men den påminner mig så om denna sommar och kommer alltid att göra det. Jennie, havet, alkohol och padva(festen) är vad jag tänker på. Now and always.

Lazy Lauantai

Jag får väl skylla mig själv att det har blivit en massa slöas i sängen idag istället för städning och andra viktiga aktiviteter.
Igår var jag nämligen ut.
Det var skit kul!
Härligt. Toppen. Fiilis.
På Provinssi för tre år sedan, kolla detta inlägg, träffade jag en kar. James som jag har kallat honom ända sen dess. Igår träffade jag honom för andra gången i mitt liv. Wierd, men ändå inte.
Och vi kommer nog att förbli kompisar, inget mer.
Idag gick vi till Borgbacken, L och K hade kommit dit från Padva. Jag åkte inget utan satt och led av mitt hemska skavsår istället.
Nu sku jag vila ha en saftig rullkebab. Eller manligt sällskap (inte vem som helst då).

Känslan efteråt

Idag har inte varit en lätt dag. Jag vaknade upp helt ensam med alla kläder på i mina föräldrars säng och hade lite ångest.
Har på dagen varit hos EK, och då mådde jag bättre, men nu när jag är hemma igen och helt ensam så mår jag lite dåligt. Psykiskt då, inte fysiskt.
Så här är det ofta för mig efter att det har hänt något roligt som jag sett fram emot, som nu helgens fest i Padva. Jag behöver konstant sällskap, men ändå känner jag någonsorts tomhet. Svårt att förklara.
Men sen kan jag igen skratta helt hysteriskt massor när jag tänker på festen och hur otroligt roligt vi hade det.
Mitt humör är definitivt ute och åker berg-och-dalbana.
Som tur kommer ES upp från Tenala och räddar mig ikväll, jag ska fara till hennes place i Karis och dricka kalsarikännit! Muahahahahahaha!

Sommarens fest..

..ägde rum i lördags.
HELT UNDERBART HÄRLIGT!

Till min syster Lina:


En mycket het karl, varsågod, drägla lite.
Ed Drewett.

Ska detta bli den bästa sommaren hittills?

Jag kan känna lite medlidande med de stackars (få) människor som envist har kollat min blogg varje dag och som alltid har fått se samma inlägg.
Men det är sommar och jag har nästan bott på havet och i Padva hela tiden. Och jag bara njuter! Livet är härligt!

Emmas balkong



Emma har en perfekt balkong att hänga på. Det här fotot är taget tidigare i somras, när jag och Emma var och hängde på stan och sen spontant bestämde oss för att fara hem till henne och laga mat. Dessutom drack vi upp vinet som jag fick av min handledare, och även lite mer, så kvällen blev riktigt skön!

Tre bilder.


Min kusin har blivit diplomkosmetolog! (Och en väldigt snygg en!)

Här hänger jag i soffan med mommo. (Och jag inser nu hur mycket jag vill göra något åt mitt hår - kanske det blir en desperat hårfärgning inför lördagen)

Knutte och far.

En bild.



De som kommer att infinna sig i Padva i lördag kommer att få en klarare bild av varför jag och Jen har gått omkring klädda så här igår.

RSS 2.0