Snart!

Oj vad vi hade ett crazy veckoslut! Men eftersom ja nästan ha ringt till alla och berättat i detalj vad som hänt så skriver jag inte nå mer om det hit.

Snart åker jag till Bryssel igen! 6 dagar kvar.. Det skall bli så härligt :)
Varje tisdagkväll när jag är på min franska kurs får jag lessamt efter Bryssel. Alltid när jag hör någon fras eller ord som jag ofta hörde/använde i Bryssel minns jag alla roliga stunder jag hade där. Och nu skall jag fara dit med Emma, så mitt humör är ganska på topp. Det skall bli intressant och se vad som händer. När jag och Emma festar tillsammans brukar det oftast hända crazyga och konstiga saker.. På lördagen (eller egentligen på söndag morgon) när jag kom till Fiskars på efterfest så hade Kalle frågat Emma "Ton kanssa sä meet Brysseliin?!".. Jag hade nog gjort ett bra intryck på honom.

I lördag skall jag till Estland för först gången. Lina har pratat så varmt om Tallinn så jag ser faktiskt framemot det oxå. Vi skall ju bo på ett spa-hotell, men eftersom vi är bara där en natt så kommer vi inte att gå på så många behandlingar, vi ska nu hinna se lite av stan oxå. Jag skall gå på pedikyr tror jag, enda sedan jag tappade gjutjärnslocket på mina tånaglar har de sett lite missbildade ut, så det är jag i stort behov av.

Idag fick jag min bok som jag skall läsa till Introduktion till Psykologi-kursen. Så nu ha jag börjat läsa den. Jag skulle vilja ha den färdig läst innan jag far till Bryssel, men den är över 800 sidor lång så jag tror inte att jag kommer att lyckas med det. Men jag skall läsa så mycket jag bara hinner och kan. Första inlämnings uppgiften skall vara inne den 16nde november, så tills dess skulle jag vila vara klar med den. Men vi får se.

Tänkte det sku va kul och lägga ut lite foton från helgen. Har bara fotat från de två efterfestena jag var på, vilket är ganska synd, men emma har mer foton från förfesten och från krogen, som tur. image145
Från efterfesten i Langansböle..

image146
Från efterfesten i Fiskars..

Facebook och andra onödigheter

Som tur börja Facebook stärva för mig, annars skulle jag väl ha suttit där halva dagen och spelat poker. Det var så roligt! Men istället för att börja läsa så skriver jag blogg. Också helt onödigt. Men idag känns det som om jag har noll koncentrartion. Jag läste i en timme när jag vaknade, men jag har inget minne av vad jag läst. För mig var det bara en massa random ord på en vit sida. Istället låg jag och fundera på vad jag skall köpa i julklapp åt mina systrar, vilken rutt jag skall gå med Mindi, vad jag skall ha med i till Bryssel... och allt det här medan jag läste om den aktiva människan. Skärpning Lee!
Annars så har jag värsta julfiilisen. Jag går omkring och sjunger "Have yourself a merry little christmas", sen vill jag kolla på en julfilm, som typ Sunes jul (vet ni btw någon bra julfilm?), och så kom min syter Ida just in med ett glas glögg åt mig. Glögg, mums!


Singel eller ej?

Jag börjar bli trött. Inte på att vara singel, utan på "sökandet" av den där mr-right-guy. Inte är det så att jag desperat söker efter någon, men oftast när jag träffar någon kar som är singel och som verkar ens lite intresserad (även om intresset endast är att slippa in innanför byxorna på mig) så börjar jag leka med tanken på att han kunde vara min pojkvän och på vad vi skulle göra om vi skulle vara tillsammans. Efter första gången jag träffat någon börjar sen det jobbiga. Skall jag höra av sig till honom eller vänta på att han skall höra av sig till mig? Får jag sen ett meddelande av honom analyserar jag varje ord, även fast han säkert menar precis det han har skrivit. Jag vet att lättast skulle det ju bara vara om jag nästa dag skulle skicka ett meddelande till honom och fråga rakt ut ifall han fortfarande är intresserad av att ha kontakt med mig, men det klarar jag bara inte av. Ibland skulle jag bara vila hitta en kar, hoppa över de där obekväma första veckorna då man varken vet ut eller in och direkt gå in i ett förhållande med honom. Men det går ju inte och dessutom kan de där första veckorna vara mycket minnesvärda och spännande.
Jag hoppas på att det bästa och att J visar sig vara just han jag väntat på nu i ett par år, men är han inte det så går inte mitt liv under. Visst saknar jag ibland att ha någon som jag kan mysa med, men att vara singel är inte helt tokit det heller.

Lite mer om helgen

Jag hade Lina på besök den här helgen. Hon for hem för cirka fyra timmar sedan. Det är så konstit dött och tyst i huset nu. Jag borde läsa på inträdesförhöret och laga mina franska läxor, men här sitter jag framför datorn, var jag har suttit sedan Lina for hem.
Vi var ner till Hangö på lördagen. Jen my friend hade feber så hon kunde inte komma med som det var planerat, vilket var synd, för jag hade sett fram emot att få se henne, det var så länge sen sist. Så vår killer-trio för kvällen bestod av mig, Lina och Michaela. Festandet började med en karpalo-lonkero (för mig) på roxx terassen. Jo, det var så fint väder i hangö att man kunde sitta ute på terassen och njuta av solen. Sen fortsatte vi hemma hos mommo; vi åt kåldolmar och drack rödvin.
Efter att vi förflyttat oss till stugan, spelat lite kort och druckit mer vin/cider/skumvin blev Michaela trött. Så trött att hon ville sova. Jag bestämde då att hon skulle vila så hon skulle orka komma med ut på krog med oss. Fröppe kom på besök och vi drack lite mer alkohol. Halv ett var vi fortfarande hos mommo, det minns jag fö då skickade Jonas meddelande där det stod "Origo!"
Fröppe fixade sen skjuts åt oss till krogen, men Michaela var fortfarande så trött att hon ville stanna hemma. Så vi for iväg och lämnade henne ensam men lovade att komma tillbax när krogen stänger och ha efterfest. Vi var alltså nångång först ett-tiden på krogen. Jag hittade Jonas ute på tobak och tyckte att det skulle va kiva att slå honom i magen. Det tyckte inte han.
Betalade in mig till origo, fick stämpel på handen och hade just gett min rock till en av ordningsvakterna när han frågar efter papper på mig. Då först?! Skall man inte fråga efter identitetsbevis INNAN man tar betalt? Ja, men som ni vet så har ja ju inget problem med min ålder och körkortet var med så jag fick gå in. Ganska mycket folk var det där, men många som jag aldrig sett förrut. Det såg ut som om de flesta just fyllt 18år. Tre helt för mig okända flickor frågade om jag var Idas syster. Det visade sig att de alla var kompisar till min systers ex-pojkväns syster.
Jag var int på danshumör överhuvudtaget. Lina sku nog ha velat dansa mer, men det blev bara tre låtar för mig.
Via roses va vi ju innan vi for hem. Mega-meal. Sen tog vi taxi till mommo. Jonas följde med och Fröppe for hem och sova. Just innan vi skulle starta hoppade Mattsson fram framför taxin och kom sen med in i bilen. Vi satt där en stund och till sist frågade taxikusken av mig vart vi skulle. Då först kom jag ihåg att man måste ju säga vart man ska när man tar taxi, jag hade lixom tagit förgivet att han visste vart vi skulle.
Hos mommo åt vi mat och bäddade. Det var int sån farlig meno på på efterfesten och efter att Jonas åkt hem hade Lina, jag och Michaela gått och lagt oss. Och vi skulle säkert ha somnat oxå om int Mattsson skulle ha berättat en massa juttun om hans kompisar och självmord. Han skulle bara vila en liten stund innan han sku fara vidare till nästa efterfest, men när vi vaknade på morgonen var han fortfarande där. Michaela sjöng, Lina skällde på honom och jag skrattade bara tills han vaknade och stack därifrån.
Jag mådde inte så bra, men efter att Fröppe hämtat lite huvudvärks tabletter och jag sovit litet var allt bra igen.
Här är några bilder från helgen:

image140


image141

image142

Det här KAN inte vara sant..!

Jag hitta int min narikkalapp på lördagen när vi sku hem från krogen, jag tömde hela min plånbok på kort och andra onödiga pappersbitar jag hade där. Kollade mina fickor. Och alla fack i handväskan. Ingenstans fanns narikkalappen. Som tur fick jag min rock efter lite förnedring och övertalande. Kollade ännu på söndagen i nyktert tillstånd om jag skulle ha hittat den, men nej. För cirka 10 minuter sen bestämde jag mig för att sätta tillbaka alla kort som låg utspridda i min handväska, och vad hittar jag då?! Narikkalappen.

Pseudosexuell

En pseudosexuell handling = En sexuell handling som tillfredsställer icke-sexuella motiv. Våldtäkt.
Fellatio = rätta ordet för avsugning, när oralsex utförs på en kvinna heter det Cunnilingus.

Tänkte

skriva någonting. Men hjärnan är tom idag, så dt blir ng inget av dt. Ja håller på o läser en bok: "män som våldtar". Den är intressant. Trevlig helg på er alla, ja ska bara ta det lungt. Kanske fara o bowla med Freddo, vi får se.

Last sunday

I helgen var ja upp e i Kristinestad. På söndagen hade jag en mycket konstig dag. Jag upplevde alla känslor man kan uppleva på en och samma dag. När jag vaknade var jag osäker och lite rädd, men efter kanske två minuter gick det över och jag kände mig glad, lycklig och trött. Sen slog morkkisen in. Då kände jag mig löjlig och nolo. Efter att jag fortsatt fundera på lördagens händelser en stund blev jag glad igen och lite upphetsad. När min sängkamrat gick hem tog jag fram kameran och då blev jag osäker och började tvivla på att jag verkligen gjort det rätta beslutet. Kom dock fram till att jag nog hade gjort rätt och kände mig glad igen och kissnödig. Efter att jag ätit kände jag mig mätt och fet. Låg sen i soffan och var lite ängslig, men glad ändå. Sen fick jag ett meddelande. Innan jag hunnit se av vem det var kände jag hur mitt hjärta slog snabbare och jag var lite närvös. När jag såg att det var av Melle kände jag mig lite besviken. (Inget illa menat Melle). Senare på kvällen började jag bli paranoid och jag kände mig bedragen. Vi spelade kort med Linas föräldrar innan vi skulle gå och lägga oss, då var jag så slö att jag skrattade åt precis allting. När jag äntligen gick och la mig kände jag mig glad och nöjd. Sen sov jag som en stock och drömde om Michaela.

RSS 2.0