Helgen + början av veckan

Oj, jag har haft en toppen helg. Jag har nu haft flere toppen helgar i rad, allt sedan Provinssi helgen. Det händer alltid så roliga saker på sommaren, jag älskar sommaren.
Fredagen
Vi hade pratat med Jen tidigare i veckan och hon hade berättat att hon sku vara på Stens sommarstuga med Sten och hans kaverin, och vi hade pratta om att jag oxå skulle komma dit. Så jag for, men tog bara en cider med mig för det var inte meningen att jag skulle bli där och sova, och hade bestämt mig tidigare i veckan att en dags festande skulle få räcka.
Vi grilla, men jag åt inget eftersom jag ätit innan hemma. Tog oxå ett halft plastglas rödvin, tänkte ju vara där en tid så alkoholen skulle säkert försvinna ut ur kroppen. Sen blev det dax för lite poker, eller Texas hold'em heter det väl egentligen. Det var första gången jag spelade det men jag fattade helt jätte snabbt, till skillnad från vissa andra ;)
Vi hade jättekul och vid något skeede ville jag inte fara hem längre så jag bestämde mig för att bli där. Sedan var de bastu-time och då hade man ju blivit smått berusad. Vi hade tävling i bastun, och till sist var det bara jag och Kaj som stod ut, men jag måddes ge upp. Och det var bara för att jag satt i hörnet, annars skulle jag nog ha vunnit Kaj. I i sjön och simma och sen in i bastun igen. Vattnet var faktiskt ganska varmt. Efter vårt grillande for vi upp till stugan för att spela poker igen, och den här gången med riktiga pengar. Sten vann ju såklart (helt överlägset) men vi hade jättekul. Sen kom Niklas flickvän dit med sina vänner som hade varit och samlat flaskor på hangö regattan och folk börja krypa i sängs. Jag for oxå i sängen men ville inte sova så jag fråga om Kaj ville spela kort. Så vi satt sen ganska länge och spela kort och sånt i min säng innan vi for och sova.
Lördagen
Vaknade upp utan att må dåligt, men lite senare än vad jag hade planerat. Men var för det trött. Åkte snabbt hem, gick i duchen och laga mig fin. Sedan åkte jag snabbt in till Karis igen var jag träffade Jen plus the boys. Sen bar det av till Hangö! Vi hade V.I.P fest hemma hos Daggy och där flöda alkoholen, iallafall in i min mun. Men mums var det ju! Vi disskutera, spela drickspel och satt ute på balkongen. Michaela anlände lite senare eftersom hon hade varit på jobb till klockan sju på flygplatsen. Då redan var jag i gott skick. Tiden gick snabbt och snart var det dax att bege sig mot krogen. Vi gick ett varv via Casinoparken, jag måddes tvätta händerna i havet efter att jag varit på toaletten (i skogen), men jag minns inte så mycket av det. Minns att vi sen kom fram till vår destination, Origo. Där stod the boys och väntade på oss. En klunk öl till och sedan gick vi in. Helt fullproppat, massa folk som vanligtvis inte rör sig i hangö (thank God!). Vi stack därifrån lite före de stängde och började ringa efter en taxi. Men det var lättare sagt en gjort. Först avr det upptaget hela tiden och sen när vi äntligen kom fram så sa de att det skulle ta en timme ännu innan vi skulle få någon taxi. Vi for upp till Daggys kämppä och chilla där en stund, sen när taxin kom bar det av hem till Karis. Vi hade sällskap i taxibilen, Lappviksbor, hade roliga disskusioner med dem :) När vi kom hem till Karis så började vi grilla och bada bastu, så innan vi gick och la oss hade klockan hunnit bli över åtta.
Söndagen
Vi vaknade först tre mitt på dagen, om man kan ju inte säga att jag mådde så där toppen, men med tanke på hur mycket jag druckit skulle det ha kunnat vara värre. Klockan fem kom Dagny upp från Hangö och vi for och äta kebab till Knäppens (det var nog det ända ohälsosamma jag åt förra veckan har jag kommit fram till, men däremot drack jag en massa ohälsosamt..!) och sen bar det av ner till Hangö igen och söka bilen. Mamma meddela vid något skede att jag skulle ta en trailer med upp från Hangö, första gång jag kört med en trailer. Har kört med en släpvagn, men det är int riktit samma sak eftersom en trailer är längre och bredare. Men bra gick det.
Min helg var helt super. Jag hade inga förväntningar av fredagen, men den visade sig vara mycket överraskande. Jag träffade en mycket intressant människa, och nu har den personen bosatt sig i mitt huvud. Hur jag än försöker säga åt honom att lämna mig i fred så sitter han där bara och ler så sött mot mig. And I don't know how to feel about the whole thing. Men det löser sig.
Tisdagen
Jag hade gått och lagt mig redan när Ida kommer in rusande i huset och jag hör hon kommer till mitt rum. När hon öppnar dörren är hon i chock tillstånd och bara gråter. Hon hade varit uppe på vår pappas båtfirma och suttit vid internet och klockan hade hunnit bli halv elva redan. Hon fick efter en stund fram att det är inbrott uppe på hallen och min första reaktion var att jag blev arg på min syster. Arg för att hon hade lämnat pappas firma bara så där, arg för att hon inte ringt polisen. Flög upp ur sängen och sprang till telefonen och tänkte ringa polisen, men sen i sista stund ångra jag mig. Kankse det skulle vara bäst att ringa mamma och pappa först och höra vad de tycker vi skall göra. Pappa har telefon avstängd och mamma pratar i telefon med någon annan. Just typiskt när man har något viktigt att ringa om! Bestämmer oss för att fara upp med bilen till firman och kolla om där är någon ännu och ta upp registernummret om där skulle finnas någon främmande bil. Men det var helt dött. Fick tag på mamma och vi bestämde oss för att inte ringa polisen. Ingenting fattades nästa dag, kanske Ida (min syster) skrämde bort inbrottstjuvarna när hon for därifrån eller kanske det bara var kunder som gick och rykte i alla dörrar för att se om pappa var på jobb ännu. Klockan halv elva på kvällen. Säkert.
Fredag
En vecka har gått igen super snabbt. Nu hem och njuta av helgen! Ha det bra alla!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0